bereken úw prijs in 5 stappen

kies eerst hieronder uw gewenste bouwstijl.

  • Voor ieder wat wils, een bouwstijl passend bij elke smaak. Van traditioneel via landelijke sfeer of voorname klasse tot moderne eigentijdse uitstraling. Kies hieronder al uw voorkeur en de eerste stap naar úw ideale woning is gezet!
  • Vervolgens kiest u voor een afmeting passend bij uw persoonlijke situatie als bewoners, praktisch opgesteld aan de hand van geldende regelgevingen. Standaard zijn de woningen ingericht met de basis comfortvoorzieningen. Eigen initiatieven in indelingen kunnen tegen zeer lage tarieven uitgevoerd worden. Dat is het voordeel van traditionele bouw!
  • Kleuren en materialen maken een woning geheel naar úw smaak! U kunt gemakkelijk en snel de mogelijkheden uitproberen, zodat u het plaatje geheel naar eigen wens krijgt.
  • Voor een ideale woonsituatie, passend binnen uw budget kunt u vervolgens praktische en mooie uitbreidingen kiezen. Voordeel is dat prijsconsequenties direct inzichtelijk zijn zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.
  • Ten slotte kunt u nog interne wensen worden toegevoegd zodat u zich bij oplevering direct thuis voelt in de speciaal voor u samengestelde woning. Mochten er dingen zijn die niet vermeld zijn maar voor u een meerwaarde zouden kunnen opleveren: wij denken graag met u mee!

wens&co, een flexibel én
stabiel bouwbedrijf